Kalas


SMÅ GRUPPER - STORT HJÄRTA

KALAS & EVENT MED CORAZON DANCE!

 

Boka ditt kalas/event


Du vet väl att vi på Corazon Dance även finns tillgängliga för underhållning till ditt kalas. Vi kommer gärna med dans och lek för dig och dina gäster.

 

Berätta vad du tycker om, så hittar vi tillsammans ett specialanpassat upplägg för just dig. Om det är svårt att välja har vi lite förslag på olika teman och karaktärer som kan komma till  ditt kalas.

 

Vi som jobbar på Corazon Dance har alla erfarenhet från underhållningsbranschen

och är vana att hitta på roliga aktiviteter tillsammans med barn/ungdomar.


För att hitta ert perfekta upplägg kontakta oss via förfrågningsformuläret nedanför

eller ring 0730353099


Prisexempel 1:

En av våra artister kommer till ert kalas och håller aktivitet efter ert önskemål

med upp till 12 deltagare i 60 min.

2000 kr


Prisexempel 2:

Två av våra artister kommer till ert kalas för aktivitet efter ert önskemål

med upp till 25 barn i 60 min.

3000 kr


Eventuellt resetillägg kan tillkomma beroende på vart ditt kalas ska hållas.


Vi kan självklart även hjälpa till med pyntning, godispåsar, lokalbokningar m.m.


Vi tar oss till hela Stockholmsregionen.


 
 
 
 
 
 
 

RYMDKALAS

På rymdkalas kan du få besök av rymdtjejen Idun eller kanske vår alien Balthazar! Vi dansar till musik inspirerad av rymden, t.ex. ”Jag är en astronaut” eller ”Satellit”.

SUPERHJÄLTEKALAS

Vem vill inte vara en superhjälte? Hera tar med sig sina bästa tips för att fånga skurkar, och vi leker lekar där deltagarna får agera hjältar -eller bovar! Musiken har också en stor central punkt, och vi tar även tillfället i akt att svänga om till häftiga rytmer.

PRINSESSKALAS

Klart vi vet att ett prinsesstema alltid är uppskattat! Detta går självklart att skräddarsy till vilken sorts prinsessa ni vill ska komma på besök. Vi tar med musik som passar, och kanske en sång eller två!

DJURKALAS

För den som gillar djur kan vi självklart erbjuda ett djurtema! Katten Dexter eller ett annat djur leker gärna lekar där barnen får förkroppsliga olika djur eller dansa ett dansstopp med djurrörelser!

REGNBÅGSKALAS

Ett färgsprakande regnbågskalas kan liva upp vilken dag som helst! Vår regnbågstjej Liv kommer gärna förbi och dansar med er till härlig blandad musik, vad sägs om ”Unicorns and Ice Cream” av Dolly Style, eller vad just födelsedagspersonen tycker om!

PIRATKALAS

Piraten Agda kan antingen bjuda upp till dans, eller genom att ”sno barnens godis” uppmuntra till samarbetsövningar för att vinna godiset tillbaka!

DISCOKALAS

Med discotema blir varje kalas komplett! Vår paljettdrottning Jane kan alla de bästa disco-movesen och samtlig musik är medryckande och svängig! Vi har musik ända från sjuttiotalet till det absolut senaste.