Anmälan

 

SMÅ GRUPPER - STORT HJÄRTA

NU ÄR ANMÄLAN TILL vt 18 ÖPPNAD

 

Precis som alltid tar vi max 12 deltagare per grupp så det är först till kvarn som gäller.

 

Läs igenom texten så du inte missar någon information.

 

Anmälan är bindande och går till såhär:

 

  • Fyll i formuläret nedan och svar kommer till din mail nästkommande vardag. Anmälan är bindande, vilket innebär att om du av någon anledning inte vill delta vid vårterminen måste du avanmäla dig. För att få tillbaka hela anmälningsavgiften ska en skriftlig avanmälan göras till anmalan@corazon.se senast 2 veckor innan terminstart, som är i januari-februari beroende på vilken grupp du väljer. Avanmälan kan också ske t.o.m. dagen före andra kurstillfället. Då återbetalas 90% av kursavgiften till er. All avanmälan sker skriftligen till anmalan@corazon.se

 

  • Vi hoppas självklart att alla grupper här nedan kommer att rulla i vår MEN, om det blir för få deltagare i någon grupp kan den komma att ställas in. Då kommer vi istället erbjuda plats i en annan grupp. Kan du inte gå i någon annan grupp så stryks anmälan och ni behöver inte betala någon kursavgift. Faktura för kurserna skickas ut först när vi kan garantera att er kurserna blir av.

 

  • Familjerabatt. Familjerabatten innebär att om flera deltagare från samma familj (syskon) väljer att gå kurser hos oss så får ni 5% rabatt på familjens kursavgifter. Detta erbjudande gäller inte i kombination med några andra erbjudanden. För att få familjerabatten måste ni uppge ert familjeskap när ni gör anmälan så att vi inte missar någon.

 

  • Vill samma deltagare gå två eller flera kurser under samma termin så får en hela 30% rabatt från kurs nummer 2. Skriv då att du redan är anmäld i en grupp och vilken grupp det är för att få rabatten registrerad.

 

För att anmälan ska gå igenom måste alla fält med stjärna fyllas i. Glöm inte att välja din grupp.

 

 

Välkommen med din anmälan

JA!
 
 
 
 
 
 
Ja
Nej