Klasser


SMÅ GRUPPER - STORT HJÄRTA


SMÅ GRUPPER - STORT HJÄRTA!


Välkomna till oss på Corazon Dance!


Här hittar ni kreativa fritidsaktivteter för barn mellan 2-16 år i Gröndal, Segeltorp, Solna, Sundbyberg och Årsta. Alla våra lokaler hittar ni här.

 

På Corazon Dance jobbar vi med max 12 deltagare per grupp så att varje elev får synas och höras för att utvecklas i sitt eget tempo. För oss är det viktigt att varje klass anpassas efter och utvecklas tillsammans med eleverna i respektive grupp. Redan i ung ålder jobbar vi med att barnen ska få skapa själva för att våra deltagare ska bli delaktiga i terminens upplägg. Deltagarna kommer med förslag på låtar de vill dansa till, hittar på egna teaterscener och skapar helt egna danser. Allt efter deltagarnas förmåga.


I menyn kan du välja att läsa mer om respektive klass. Barndans & barnshow finns för 2-6 åringar, streetshow finns för 6-16 åringar samt vuxna, musikal för 6-12 åringar och teater för 7-12 åringar!


En termin är 12-14 tillfällen, vi har uppehåll vid lov och storhelger, och terminen avslutas med en föreställning där elever från olika grupper visar upp vad de jobbat med under terminen. För att hålla showerna lagom långa, både för våra deltagare och deras anhöriga, delas grupperna in på flera olika föreställningar. Redan i din anmälan hittar du dagar för lov och shower.


PRISLISTA Fulltermin45 min klasser                    12 ggr                    1590:-


50 min klasser                    12 ggr                    1690:-


60 min klasser                    12 ggr                    1850:-


70 min klasser                    14 ggr                    2290:-


75 min klasser                    14 ggr                     2350:-Om det är något ni saknar bland våra kurser och lokaler får ni gärna höra av er till oss. Vi är öppna för förslag på flera kurser och lokaler.


STARTA DIN EGNA GRUPP MED DINA VÄNNER


Ni kan även välja att hyra in oss till en egen skapad grupp. Det är redan flera föräldrar som väljer att göra så. D.v.s. att de hyr en lokal på dagtid, vi går och hämtar barnen från fritids, håller aktiviten med barnen under fritidstid i den lokal som föräldrarna hyrt, och följer sedan barnen tillbaka till fritids igen. Är du intresserad av mer information kring detta läs här!Våra elever Emma och Moa har gjort en informationsfilm om vad du bör tänka på innan din klass börjar.
VÄLKOMNA!


Vill du nå oss på annat sätt?

telefon: 0730-353099

mail: info@corazon.se


Vi ses!