Anmälan korttermin

 

SMÅ GRUPPER - STORT HJÄRTA

KORTTERMIN vt 2019

Nu erbjuder vi kortterminer för dig som missade terminstarten!

 

Några av våra grupper kom inte igång vid terminstart och några grupper blev alldeles fullbokade så nu vill vi ge er chansen att hoppa på våra kurser under slutet på mars. Detta är helt nystartade grupper och vi hälsar er alla välkomna!

 

Som vanligt på Corazon Dance jobbar vi med max 12 deltagare per grupp så att varje elev får synas och höras för att utvecklas i sitt eget tempo. För oss är det viktigt att varje klass anpassas efter, och utvecklas tillsammans med, eleverna i respektive grupp. Redan i ung ålder jobbar vi med att barnen ska få skapa själva för att våra deltagare ska bli delaktiga i terminens upplägg. Deltagarna kommer med förslag på låtar de vill dansa till, eller hittar på egna teaterscener och skapar helt egna danser. Allt efter deltagarnas förmåga.

Efter terminen har vi en avslutningsshow där vi visar vad vi jobbat på under terminen. Det är helt frivilligt att delta vid föreställningen och det tillkommer inträde för berökare vid showerna. Grupperna delas in i vid olika showtillfällen för att göra föreställningarna lagom långa för barnen och besökarna. Mer info om showerna kommer när terminen dragit igång.

En korttermin är 7 ggr

 

Saknar du någon klass kan du göra en intresseanmälan för ytterligare grupper här

 

2-3 åringar Barndans med vuxen

Solna - Drivkraft - Söndagar 15:55-16:40

Start 31 mars. Show 25 maj.

Lärare: Therese

7 ggr á 45 min - 950:-

 

4-5 åringar Barndans

Sundbyberg - Löthallen - Söndagar 10:25-11:10

Start 31 mars. Show 25 maj.

Lärare: Annie

7 ggr á 45 min- 950:- .

 

4-5 åringar Barndans

Gröndal - Entréskolan. - Måndagar 16:30-17:15

Start 25 mars. Show 25 maj.

Lärare: Annie

7 ggr á 45 min- 950:-

 

4-5 åringar Barndans

Segeltorp - Fitnessworld - Tisdagar 16:00-16:45

Start 26 mars. Show 25 maj.

Lärare: Martina

7 ggr á 45 min- 950:-

 

6-8 åringar Streetshow

Sundbyberg Löthallen - Måndagar 16:00-16:50

Start 25 mars. Show 25 maj.

Lärare: Therese

7 ggr á 50 min - 990:-

 

10-12 åringar Streetshow

Gröndal - Entréskolan - Måndagar 18:30-19:45

Start 25 mars. Show 25 maj.

Lärare: Annie

7 ggr á 75 min- 1390:-

 

Saknar du någon klass kan du göra en intresseanmälan för ytterligare grupper här

ANMÄLAN

 

Läs igenom texten så du inte missar någon information.

 

Anmälan är bindande och går till såhär:

 

  • Fyll i formuläret nedan och svar kommer till din mail nästkommande vardag. Anmälan är bindande, vilket innebär att om du av någon anledning inte vill delta vid kortterminen måste du avanmäla dig. För att få tillbaka hela anmälningsavgiften ska en skriftlig avanmälan göras till anmalan@corazon.se senast 2 veckor innan terminstart. Avanmälan kan också ske t.o.m. dagen före andra kurstillfället. Då återbetalas 90% av kursavgiften till er. All avanmälan sker skriftligen till anmalan@corazon.se

 

  • Vi hoppas självklart att alla grupper här nedan kommer att rulla i vår MEN, om det blir för få deltagare i någon grupp kan den komma att ställas in. Då kommer vi istället erbjuda plats i en annan grupp. Kan du inte gå i någon annan grupp så stryks anmälan och ni behöver inte betala någon kursavgift. Faktura för kurserna skickas ut först när vi kan garantera att er kurserna blir av.

 

  • Familjerabatt. Familjerabatten innebär att om flera deltagare från samma familj (syskon) väljer att gå kurser hos oss så får ni 5% rabatt på familjens kursavgifter. Detta erbjudande gäller inte i kombination med några andra erbjudanden. För att få familjerabatten måste ni uppge ert familjeskap när ni gör anmälan så att vi inte missar någon.

 

  • Vill samma deltagare gå två eller flera kurser under samma termin så får en hela 30% rabatt från kurs nummer 2. Skriv då att du redan är anmäld i en grupp och vilken grupp det är för att få rabatten registrerad.

 

För att anmälan ska gå igenom måste alla fält med stjärna fyllas i. Glöm inte att välja din grupp.

 

Välkommen med din anmälan

JA!
 
 
 
 
 
 
Ja
Nej