Läger


SMÅ GRUPPER - STORT HJÄRTA

SOMMARLÄGER MED Corazon Dance!

Lägerverksamhet hålls på lov runtom i Sverige.


Planerade läger just nu:


SUNDBYBERG - Sommarläger 2019, v.32


Corazon Dance Läger vänder sig till dig som älskar att dansa, sjunga, spela teater och stå på scen. Deltagarna delas in i grupper och alla jobbar med dans, sång och teater under en hel vecka tillsammans med våra lägerledare som har lång erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar.

Inga förkunskaper krävs för att medverka men ett stort intresse för musik och rörelse!


På Corazon Dance jobbar vi med max 12 deltagare per grupp så att varje elev får synas och höras för att utvecklas i sitt eget tempo. För oss är det viktigt att varje klass anpassas efter och utvecklas tillsammans med eleverna i respektive grupp.

Grupperna delas in efter ålder där de yngre deltagarna har halvdagar och de lite äldre heldagar. Under veckan jobbar deltagarna fram en show som visas sista lägerdagen.


Tillsammans med våra duktiga lägerledare får de utveckla sig inom:


DANS

Dansklasserna utmanar lägerdeltagarna i olika dansstilar och jobbar med att utveckla motorik, rytmik, smidighet och koordination. Vi skapar en dans per grupp under veckan som sedan visas upp på föreställningsdagen.


SÅNG

På sången jobbar deltagarna med sångteknik, artikulation och taktkänsla. Vi provar på olika sånger och genrer under veckans gång.


DRAMA

Dramaklasserna är inriktade på improvisation. Vi gör olika dramaövningar som stärker deltagarna i deras förmåga att stå, röra sig och tala inför grupp. De får även arbeta fram olika scener under veckans gång.


MUSIKAL

På musikalklasserna arbetar vi med alla tre inriktningarna. Dans, sång och drama vävs ihop till musikalnummer som visas upp föreställningsdagen.


I lägeravgiften ingår alla klasser under hela veckan samt 2 gratisbiljetter till föreställningen på fredagen.

Barnen/ungdomarna ska själva ha med sig mat. Detta då vi under veckan rör mycket på oss och deltagarna behöver äta ordentligt varje dag. Därför är det viktigt att de får något de tycker om.


Vi ser till att det finns frukt till alla under veckan och micro att värma medhavd mat i.


Lägren är dagläger, d.v.s. en aktivitet som hålls under dagtid och alla deltagare sover hemma om nätterna.VÄLKOMNA!