Vansbro

 

SMÅ GRUPPER - STORT HJÄRTA

SOMMARLÄGER - VANSBRO

 

 

ÄNTLIGEN DAGS IGEN!

 

Corazon Dance har anordnat läger i Vansbro sedan sommaren 2012!

 

Årets läger hålls vecka 26, den 25-29 juni i Vansbro Kulturhus, Folketshusvägen 12 i Vansbro.

 

Corazon Dance Läger vänder sig till dig som älskar att dansa, sjunga, spela teater och stå på scen. Deltagarna delas in i tre grupper och alla jobbar med dans, sång och teater under en hel vecka tillsammans med våra lägerledare, som har lång erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar.

Inga förkunskaper krävs för att medverka men ett stort intresse för musik och rörelse!

Grupperna delas in efter ålder där de yngre deltagarna har halvdagar och de lite äldre heldagar. De tre grupperna är Gul 6-8 år, Orange 8-10 år och Lila 11-14 år, Lägret pågår dagtid från Måndag-Fredag. Under veckan skapar vi tillsammans en föreställning, deltarana skriver manus och hittar på egna karaktärer, självklart med stöd från våra lägerledare.

 

För att kunna skapa tillsammans i en lugn miljö tar vi max 12 deltagare per grupp så det gäller att anmäla sig i god tid!

 

Tillsammans med våra duktiga lägerledare får lägerdeltagarna utveckla sig inom:

DANS

Dansklasserna utmanar lägerdeltagarna i olika dansstilar och jobbar med att utveckla motorik, rytmik, smidighet och koordination. Vi skapar en dans per grupp under veckan som sedan visas upp på föreställningsdagen.

SÅNG

På sången jobbar deltagarna med sångteknik, artikulation och taktkänsla. Vi provar på olika sånger och genrer under veckans gång.

DRAMA

Dramaklasserna är inriktade på improvisation. Vi gör olika dramaövningar som stärker deltagarna i deras förmåga att stå, röra sig och tala inför grupp. De får även arbeta fram olika scener som på föreställningen binder ihop showen.

MUSIKAL

På musikalklasserna arbetar vi med alla tre inriktningarna. Dans, sång och drama vävs ihop till musikalnummer som visas upp föreställningsdagen.

 

 

I lägeravgiften ingår alla klasser under hela veckan samt 2 biljetter till föreställningen på fredagen.

Barnen/ungdomarna ska själva ha med sig mat. Detta då vi under veckan rör mycket på oss och deltagarna behöver äta ordentligt varje dag. Därför är det viktigt att de får något de tycker om. Vi ser till att det finns frukt till alla under veckan och micro att värma medhavd mat i.

Lägren är dagläger, d.v.s. en aktivitet som hålls under dagtid och alla deltagare sover hemma om nätterna.

 

VÄLKOMNA!

 

GUL GRUPP 6-8 åringar

 

ORANGE GRUPP 8-10 åringar

 

LILA GRUPP 11-14 åringar - FÅTAL PLATSER KVAR

Vi delar med oss av några bilder från våra tidigare sommarläger i Vansbro!

 

MVH

Therese & Christine

Corazon Dance