Om oss


SMÅ GRUPPER - STORT HJÄRTA

Allt har ett slut


Jag, Therese Didrick, har sedan hösten 2011 drivit Corazon Dance och sett min ide utvecklas tillsammans med flera olika medarbetare under åren. Det är ett otroligt roligt jobb och jag är säker på att det är helt rätt sätt att jobba med barn/ungdomar/vuxna eller som vi också kallas, människor.


Allt arbete på Corazon Dance älskar jag, men under 2018 har det börjat bli tungt att driva företaget framåt. Detta p.g.a. personliga omständigheter och det faktum att företaget är, och förblir, ett litet företag, då hela grunden är ”små grupper - stort hjärta”. Corazon Dance är helt enkelt, tyvärr, väldigt sårbart när det gäller förändringar av lokaler, tider och lärare.


Jag kan sammanfatta det hela med att det är inte ekonomiskt möjligt för mig att fortsätta driva Corazon Dance. Därför blir sommaren 2019 det sista för Corazon Dance.


Jag kommer att låta företaget finnas kvar under en tid för att kunna starta upp det igen, om jag känner att ork och längtan kommer tillbaka för en nystart, men det blir ingen verksamhet alls under hösten 2019 och troligen inte längre fram heller. Vill ni ha infomraiton om vad som händer ber jag er gå med i vår facebookgrupp. Där kan vi hålla kontakten och tipsa varandra om kommande händelser.


Jag vill tacka alla fantastiska barn, föräldrar, medarbetare, samarbetspartner och min familj som har hjälpt mig att driva företaget framåt genom alla år. Era hejarop och glada ord ger så mycket värme och energi.


Nu ser jag fram mot de sista sommarlägren i Sundbyberg!


Vad jag ska göra i höst?

Nu är det bestämt. Jag kommer att lämna Stockholmsområdet för en period för att göra en omstart som anställd danslärare. Jag har tagit ett vikariat som danslärare på kulturskolan i Strömsund komun (Ja det är långt upp i landet). Där kommer jag att vikariera i 10 månader och är tillbaka i Stocholmsområdet sommaren 2020 igen. Då får vi se vad som händer.


Håll dig uppdaterad via facebookgruppen.


Stort tack till er alla!


Therese Didrick

kontakt (at) corazon.se