Om oss

 

SMÅ GRUPPER - STORT HJÄRTA

OM OSS

 

 

Corazon Entertainment startades 2005 och utvecklades till aktiebolag hösten 2011. Det var även då vi utvecklade vår fritidsaktivitet för barn och ungdomar som går under namnet Corazon Dance.

 

Corazon Dance startades av Therese Didrick hösten 2011 för att ge barn/ungdomar möjlighet att dansa i små grupper där läraren hinner se alla deltagare och hjälpa dem att utvecklas på sitt eget vis och i sitt eget tempo. Det ger även barnen möjlighet att bestämma mer under lektionerna då vi som pedagoger kan ta in elevernas önskemål i våra klassupplägg.

 

Vi är flera lärare som jobbar på våra fasta klasser runtom Sthlm. Alla har sina egna grupper men vi jobbar tillsammans under terminen. Vi har även lyckan att ha flera fantastiska vikarier och hjälplärare i vår verksamhet. Här kan ni läsa om alla lärare.

Till hösten 2018 söker vi nya lärare. Är du vår nya lärare?

 

Sedan starten 2011 har vi träffat många elever och lärt känna många föräldrar. Företaget har utvecklats och vi är nu flera anställda som jobbar med klasser och läger på Corazon Dance. Vi har klasser i barndans, streetshow, musikal och teater. Varje sommar och ibland även vid andra lov håller vi läger på olika platser i Sverige.

 

För att underlätta för dig som är ny hos oss har några av våra elever hjälpt oss att göra informaitonsfilmer om vår verksamhet.

 

Våra klasser på Corazon Dance hålls i flera olika lokaler runtom Stockholm. Det är alltid samma grundtanke; aldrig fler än 12 deltagare och vi jobbar tillsammans med våra elever på klasserna.

Våra lokaler hittar ni här

 

När företaget startades 2005 jobbade vi främst med underhållning vid speciella tillfällen som dop, firmafester och möhippor. Det finns fortfarande möjlighet att boka oss till detta!

 

Vi erbjuder även aktiviteter vid barnkalas efter önskemål. Ex. pirater, fångarna på fortet eller danstema.

 

Välkommen att bli en del av vår glädje!

 

Corazon Dance - Små grupper, stort hjärta!

0730-353099

info@corazon.se