Therese Didrick


SMÅ GRUPPER - STORT HJÄRTA

THERESE DIDRICK


Undervisar i Barndans, Streetshow och Musikal på Drivkrafts alla klasser, Segeltorp torsdagar, Löthallen måndagar och Brotorpshallen onsdagar och söndagar samt vid läger.


Ansvarar för företaget.


Jag har jobbat med Corazon Entertainment sedan starten 2005 och tycker det är fantastiskt roligt att vara med i företagets utveckling. Min utbildning är bred inom det kulturella fältet och startades i Göteborg på Performing Arts School där jag utbildade mig till musikalartist. Sedan har jag läst vidare på SMI (Stockholms Musikpedagogiska institut) för att utbilda mig som pedagog i skapande dans. Hösten 2014 skrev jag min kandidatuppsats på Stockholms universitet i Barnkultur.


På Corazon jobbar jag med glädje och rörese. Jag vill att alla ska få dansa, synas och röra på sig utifrån sin egna förmåga och önskan. Därför startades Corazon Dance 2011, för att ge barn och ungdomar möjlighet att träna i en lugn miljö där alla blir uppmärksammade av sin lärare. Tanken är små grupper och mycket möjlighet att synas och höras.


Corazon Dance jobbar jag främst med barndans, streetshow och musikal för barn mellan 2-15 år. Jag undervisar och lär mig samtidigt mycket av alla elever jag träffar. Det är härligt att få arbeta med barn och ungdomar och se dem utvecklas och utmana sig själva.


Jag är en del av kontorsfolket på Corazon Dance så när ni får mail från oss är det ofta jag som är avsändare och telefonsvarare!


Jag har även den stora äran att få medverka på Corazon Dance Läger som hålls i olika städer och lokaler runtom i Sverige.


HÖSTEN 2016 startade vi dansklasser för vuxna. Dessa hålls på onsdagar i Löthallen och då är det mig ni möter som lärare. Mer info hittar ni här


Självklart finns jag även med vid våra föreställningar och de kalas som hålls under åren.


Jag hoppas på att få träffa dig på någon av mina klasser!


Med glädje och rörelse,

Therese Didrick


therese@corazon.se