Jenny Guillen

 

SMÅ GRUPPER - STORT HJÄRTA

JENNY GUILLEN

 

Undervisar i Barndans, barnshow, musikal och Streetshow - söndagar i Brotorpshallen, tisdagar och torsdagar på Melodybox

 

Här har ni en glad och sprallig Skånetjej från Kristianstad som älskar att stå på scen och sjunga, dansa och spela teater! När jag var 10 år gammal så var jag med på ett så kallat kulturläger. Då fick jag för första gången upp ögonen för musikal och det blev starten för en rad uppsättningar som Evita, RENT, Oliver! och Sound of Music men även shower som Lena Philipsson’s show och PartyFabriken för att nämna några. Jag började även leda kulturlägerna i Skåne inom dans och teater för barn och ungdomar.

 

Efter utbildningen på Bjärnums Musikteaterskola och Performing Arts School blev jag färdigutbildad musikalartist. Under utbildningen bestämde jag mig för att åter igen bli lärare för ungdomar och den här gången blev det teater i Falkenberg.

 

Det blev några år utomlands som artist innan jag och sambon bestämde oss för Stockholm och här är jag nu och ska köra min första termin på Corazon Dance. Det ska bli så otroligt roligt och spännande!

 

På mina klasser kommer barn och ungdomar få leka, dansa och skapa tillsammans! Vi ska VÅGA uttrycka oss till musik och rörelser och bejaka varandra, vilket betyder att det inte finns någon prestige eller rätt och fel. Jag älskar mitt yrke där barn i trygg miljö får våga, inspirera och utvecklas!

 

Det ska bli så roligt att få träffa er! Wohoo!

 

Jenny Guillen