Julia Strandljung


SMÅ GRUPPER - STORT HJÄRTA

JULIA STRANDLJUNG


Undervisar i barndans och musikal.


Ansvarar för IT- kommunikation


Jag började på Corazon Dance hösten 2013 och har under åren hunnit träffa massor med härliga barn och ungdomar. Det bästa med mitt jobb är att vi skapar och lär oss tillsammans, att varje grupp och klass är unik.


Dansen har varit en stor del av mitt liv och jag har testat på de flesta dansstilarna som modern dans, jazz, show, balett, hiphop m.m. Senare hittade jag även till musikalen som jag studerade i tre år på Kulturama för att till slut hitta en stor passion även i teatern. Jag utbildade mig till skådespelerska på Kulturamas teaterutbildning och har därefter även pluggat vidare på New York Film Academy i Los Angeles. Jag jobbar ofta även inom teatern med barn, både i mötet från scenen och som en del av en stor ensemble. Jag har exempelvis jobbat på Lisebergs Kvarnteater, med Skistars olika barnaktiviteter i Trysil samt som Pippi, Findus och Ronja Rövardotter hos Chopp Event i Norrköping.


Jag älskar att jobba med barn och unga och att få inspirera till kreativitet, rörelse och modet att stå på scen! Det är fantastiskt att kunna uttrycka sig även utan ord.


Sen hösten 2017 hjälper jag även till på kontoret ett par dagar i veckan, så det kan hända att det är mig ni mejlar med eller som svarar i telefonen!


Hoppas vi ses på mina klasser!

Julia Strandljung


julia@corazon.se