Louice Ottosson

 

SMÅ GRUPPER - STORT HJÄRTA

LOUICE OTTOSSON

Vikarierar under termin

 

För mig har det varit naturligt att musicera och skådespela sedan treårsåldern. Dansen kom in i mitt liv under tidiga tonåren och har sedan dess också varit en självklar del av livet.

 

Jag utbildade mig till musikalartist på Performing Arts School i härliga Göteborg 2008-2011 och har sedan dess ägnat mig åt en drös av varierande stora som små jobb. Bland annat har jag gjort 350 föreställningar med musikteater Gulasch som producerar musik-teaterföreställningar med miljötema för barn. Jag har även undervisat i musik, dans och teater i hemorten Valdemarsvik samt i Norrköping och ser nu med glatt hjärta fram emot att för första gången få möta kreativa Stockholmsbarn på Corazon Dance! :)

 

Jag älskar att möta barn och tycker att man kan lära mycket av deras spontanitet. Barn är också bättre på att tänka "utanför boxen" vilket jag tycker är inspirerande.

Eftersom jag själv brinner för dans, sång och teater så smittar mitt engagemang ofta av sig på eleverna, jag får självklart i min tur också en mängd energi av dom vilket gör att lektionerna ofta springer iväg.

 

Hoppas vi ses!! :)

 

Louice Ottosson