MAJA HELLSTEN

 

SMÅ GRUPPER STORT HJÄRTA

 

MAJA HELLSTEN

MAJA HELLSTEN

Undervisar i Barndans, Streetshow, Teater och Musikal

 

Jag börjar min första termin med Corazon Dance nu våren 2016 och det ska bli superkul att få träffa just dig på mina klasser.

 

Jag verkar aktivt som danslärare, dansare, musikalartist och sångerska runt om i Sverige, och Europa. Jag har undervisat barn och vuxna sedan 2007 i Jazz, Musikal, Barndans, Lindy Hop, Authentic Jazz m.m.

 

2013 tog jag min examen från Balettakademiens Yrkesdansarutbildning i Stockholm och har efter det även vidareutbildat mig på New York Film Academy, i New York.

 

På mina dansklasser förvandlas lek till rörelse och rörelse till dans. Vi blandar dans och musikstilar ständigt och lär oss tillsammans hur man vill röra sig till olika musikgenrer.

Under klaanerna jobbar vi mycket med rytm, koordination, balans och kroppens naturliga rörelsemönster. Ett lekfullt sätt att få lära sig olika sätt att röra sig till musik och även lära känna sin kropp.

 

På mina teaterklasser jobbar vi med improvisation och rörelse. Tillsammans skapar vi karaktärer, historier och händelser. Genom att lekande övningar jobbar vi med tal, artikulation, kroppshållning och inkännande.

 

Vi ses på mina klasser!

 

MAJA HELLSTEN